marime text:

Pariu cu moartea. Si-a omorat cu pietre fosta prietena pentru o masa gratis

Are numai 16 ani, insa deja are constiinta patata cu o crima teribila. Poreclit "Psycho", baiatul si-a omorat cu pietre fosta prietena pentru a respecta un pariu.
Pariu cu moartea. Si-a omorat cu pietre fosta prietena pentru o masa gratis
Avea doar 15 ani cand a devenit asasin, iar acum cand a implinit 16, in loc sa se bucure de adolescenta si tinerete, isi va petrece urmatorii zeci de ani dupa gratii. Interceptarile telefonice facute de anchetatori au scos la iveala detalii infricosatoare, de un sadism rar intalnit la o asemenea varsta.

Cel cu care a facut pariul i-a trimis un mesaj prin care il intreba: "Cum ai facut-o? Vreau toate detaliile, sadicule :). Iti fac cinste cu un mic dejun".

Victima, Rebecca Aylward, in varsta de 15 ani a fost gasita in padurea din South Wales, cu capul zdrobit. Se pare ca fostul iubit, Davies ar fi vrut sa se impace cu ea, insa tanara nu a dorit acest lucru. Baiatul a urmarit-o pe Rebecca, ce plecase impreuna cu matusa ei la o cabana. Davies a prins-o, a dus-o in padure si a ucis-o.

"Am incercat sa ii rup gatul. Tipa, asa ca am fost nevoita sa iau piatra in mana. Cea mai grea parte a fost atunci cand i-am zdrobit capul", a declarat baiatul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu