marime text:

Parasit de sotia pe care o batea din cauza geloziei, si-a pus capat zilelor!

Gelozia care i-a ros sufletul pana in ultimul moment al vietii i-a bagat in cap unui barbat din Dambovita si gandul negru al sinuciderii. Omul a ajuns sa-si ia zilele in gospodaria in care reusise sa ramana singur, dupa ce a alungat-o cu bataile lui repetate pe femeia care i-a stat alaturi ani multi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Casatorit de 25 de ani, cu trei fete mari, toate la casele lor, barbatul parca daduse in mintea copiilor, spun rudele. Isi banuia nevasta de infidelitate si ajunsese sa fie convins ca-l inseala. Mai ales ca femeia este frizerita de meserie si in fiecare zi avea de lucru cu barbatii din sat.

Cu toate ca nu era nici urma de adevar in banuielile barbatului , dupa cum vorbeste lumea din sat, omul o snopea pe femeie in bataie. Satula de atata chin, ea a plecat de acasa si a bagat divort, dar nici doua luni nu au trecut de atunci, ca remuscarile l-au facut pe om sa se omoare.

Familia barbatului, candva fericita, se va reuni acum ca sa-l planga. Cele trei fiice ale sale si pana si fosta nevasta il vor conduce pe ultimul drum.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu