marime text:

Panica printre rockeri - bilete false la Guns N' Roses!

Politistii bucuresteni au reusit sa identifice o retea de falsificatori de bilete ce vindeau tichete false inclusiv pentru marele concert Guns N' Roses de pe 21 septembrie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre cei retinuti a lucrat pentru organizatorii evenimentului, reusind astfel sa faca rost de hartia oficiala pe care se tipareau biletele. Celalalt se ocupa de vanzarea lor.

O victima a lor povesteste cum a ajuns sa isi piarda banii:
"Am cautat pe net si l-am gasit pe baiatul asta. Prima oara am cumaparat 1, apoi am mai cerut cinci. El le dadea cu 130, pretul lor era 190, numai ca atunci cand m-am uitat atent am vazut ca grafica de la codul de bare era identica la toate si am mers la organizator care a zis sunt false"

Organizatorii le cer fanilor sa-si cumpere bilete doar de la centrele autorizate si sa fie atenti la elementele de siguranta. "Avem un cod de bare si o holograma din partea companiei de bilete. Codurile vor fi scanate, iar cei care au cumparat aceste bilete false cu siguranta nu vor participa la acest concert"

Mai multe detalii despre biletele false la Stirile ProTV de la ora 19.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu