marime text:

O tanara a platit cu viata, pentru ca si-a inselat iubitul! A murit la cateva zile dupa ce a fost snopita in bataie

Cu o furie criminala, un barbat de 32 de ani, din Cars Severin, si-a snopit in bataie iubita, cu 11 ani mai tanara decat el. Gelozia i-a umbrit ratiunea in momentul in care a aflat ca ea ar fi calcat pe alaturi si a lovit-o fara sa se uita unde da.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia nu s-a dus la spital, iar luni seara, in timp ce lua cina alaturi de barbat, a lesinat dintr-odata. In scurt timp, inima ei a incetat sa mai bata.

Disperat ca femeia se topeste sub privirile lui, barbatul a cerut imediat ajutorul parintilor sai.  Oamenii au gasit-o pe femeie prabusita pe pat si au chemat de urgenta o ambulanta. Din pacate, nici medicii si nici rugaciunile fierbinti ale rudelor n-au mai putut sa o intoarca la viata.

Au fost anuntati imediat si politistii, pentru ca trupul tinerei era plin de urme de lovituri. Ei au facut legatura intre bataia de acum cateva zile si moartea subita a femeii. Agresorul a fost deja incatusat si dus in arest, unde va sta cel putin pana la finalizarea cercetarilor.

Cei doi, cresteau impreuna cinci copii si pana acum pareau ca se inteleg bine, dupa cum povesteste mama barbatului.

Politistii asteapta concluziile medicilor legisti, pentru a-l incrimina pe barbat.

Daca va fi gasit vinovat, pentru lovituri cauzatoare de moarte, barbatul ar putea sa-si petreaca urmatorii 10 ani la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu