marime text:

O profesoara s-a filmat in timp ce facea sex cu CINCI elevi!

Profesoara de 27 de ani, mama a trei copii, si-a facut de cap cu cinci dintre elevii ei si a spus ca avea nevoie de sex intrucat sotul ei, militar, era detasat la o baza aflata la distanta de casa.
O profesoara s-a filmat in timp ce facea sex cu CINCI elevi!

Brittni Nicole Colleps, profesoara de engleza, din Texas, s-a culcat separat cu cei cinci elevi, dar in cateva randuri a facut sex in grup cu toti. Cel putin una din orgii a fost filmata de unul din elevii, mai putin "ocupat" in timpul actului.

Anchetatorii au stabilit ca pana sa ajunga la pat cu elevii, Brittni Nicole Colleps le-a trimis mesaje erotice si fotografii explicite. Baietii au raspuns avansurilor si au fost invitati acasa la ea, unde au facut sex.

Politia a spus ca in timpul partidelor de sex acasa erau si cei trei copii ai profesoarei, insa nu exista dovezi ca acestia ar fi asistat la orgiile mamei lor.

Brittni Nicole Colleps a fost arestata pentru relatii sexuale nepotrivite, dar a fost eliberata pe o cautiune de 125.000 de dolari. In urma procesului ea risca cel putin 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu