marime text:

O postarita sustine ca a fost jefuita de 15.000 de lei. Politia suspecteaza o inscenare

O experienta de groaza le-a relatat politistilor o postarita din Suceava, careia i-a disparut geanta cu 15.000 de lei. Femeia sustine ca cineva i-a pus cutitul la gat pentru bani, dar anchetatorii privesc tot incidentul cu suspiciune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a povestit anchetatorilor ca totul s-a petrecut miercuri, in jurul pranzului, la marginea orasului, in cartierul care ii este arondat. Postarita mergea pe strada, cand in dreptul ei a oprit o masina din care au coborit val-vartej doi indivizi.

Cu cutitul in mana, ei au amenintat-o cu moartea daca tipa si i-au smuls geanta cu cei 15.000 de lei. Au demarat apoi in tromba.

Politistii au fost anuntati la o ora dupa intamplare si au audiat-o pe victima. Deocamdata, oamenii legii spun ca au obtinut doar date confuze de la cea atacata si sunt intrigati de faptul ca femeia n-a reusit sa retina nici un amanunt legat de agresori si de masina lor.

Postarita sustine insa ca s-a pierdut cu totul in momentul in care s-a trezit cu cutitul la gat.  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu