marime text:

O postarita si-a inscenat un jaf, pentru a-si acoperi gaura din gestiune

Cu gandul la multimea de hoti care dau tot felul de lovituri fara sa ajunga vreodata la inchisoare, o postarita din Hunedoara s-a gandit ca poate pune si ea la cale un jaf perfect. Tot ea era si victima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a gandit sa faca disparuti 2.000 de euro din banii pe care trebuia sa ii imparta pensionarilor si sa pretinda apoi ca a fost atacata.

Postarita le-a spus oamenilor legii ca, la un moment dat, a fost atacata de mai multi indivizi chiar cu spray-ul ei lacrimogen. Au pus-o la pamanat si s-au facut nevazuti cu banii.

Faptul ca femeia si-a schimbat de cateva ori declaratia in fata anchetatorilor i-a facut sa intre la idei. Politistii au verificat spray-ul lacrimogen pe care femeia il avea asupra ei si au constatat ca amprentele de pe el erau numai ale postaritei, semn ca nu mai fusese folosit si de altcineva.

Stransa cu usa, femeia a recunoscut ca totul a fost doar o inscenare pusa la cale de ea pentru a acoperi o gaura de 500 de lei in gestiune.

Pentru ca a alertat fara motiv autoritatile, femeia s-a ales cu o amenda de 500 de lei. Mai mult, ea risca sa-si piarda si locul de munca dupa o vechime de 10 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu