marime text:

O masina cu doi politisti la bord s-a infipt cu toata viteza intr-un copac! VEZI cauzele si urmarile accidentului

Doi politisti din judetul Constanta au ajuns vineri noapte in stare grava la spital, dupa ce au intrat intr-un copac de pe marginea soselei!  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agentul aflat la volan a vrut sa evite un scuter si o caruta facute praf in urma unui accident. Carutasul a fost ranit si este internat. Cand isi va reveni, el va trebui sa explice de ce a plecat la drum, desi atelajul lui nu era semnalizat corespunzator.

Desi pare greu de crezut, cel care conducea scuterul a scapat cu o fractura la mana. Barbatul a lovit o caruta nesemnalizata, pe care nu a observat-o. Nici nu si-a revenit bine din soc ca, la cateva minute, a vazut cum un echipaj de politie, aflat in spatele lor, a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Agentul aflat la volan - seful de post al comunei Amzacea - a incercat, in ultima clipa, sa evite un carambol.

Seful de post si ajutorul lui au fost raniti grav. Amandoi au fost transportati la spitalul din Constanta. O alta ambulanta l-a preluat pe carutas.

Politistii au intocmit doua dosare de cercetare penala pentru vatamare corporala - unul pe numele carutasului si unul pe numele sefului de post.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu