marime text:

O mama NEBUNA. A fost filmata cum ii indesa SOS FIERBINTE pe gat copilului e de 7 ani. VIDEO

O mancare cu sos este o cina des intalnita pe multe mese. Insa procurorii din Alaska, SUA au acuzat o mama de abuz, dupa ce au vazut imaginile de mai jos.
O mama NEBUNA. A fost filmata cum ii indesa SOS FIERBINTE pe gat copilului e de 7 ani. VIDEO
Femeia il obliga pe fiul ei adoptat, de numai 7 ani sa manance sosul fierbinte, si pentru ca acesta nu vrea, i-l baga pe gat.

Socante sunt tipetele copilului, care incearca sa o induplece pe femeie sa se opreasca. Avocatul lui Jessica Beagly a declarat ca in felul acesta mama adoptiva si-a pedepsit fiul pentru ca a mintit-o in legatura cu niste probleme pe care le-ar fi avut la scoala.

Acest video a aparut initial la o televiziune din America, iar imaginile au starnit critici zgomotoase la adresa femeii. Imaginile, impreuna cu inregistrarea audio a tipetelor copilului in timp ce este bagat de mama sa vitrega sub un dus rece, au fost aratate in sala de judecata, in timpul procesului lui Jessica.

Avocatul femeii a aparat-o spunand ca a apelat la asemenea meteode, pentru ca cele traditionale nu au mers, copilul fiind foarte neascultator.
Beagley, impreuna cu sotul sau, care este ofiter de politie, i-au adoptat pe baiat si fratele lui geaman dintr-un orfelinat din Rusia, unde fusesera abandonati de mama lor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu