marime text:

O femeie sustine ca fratele ei a incercat sa o violeze si i-a omorat sotul! Politistii au dubii

O crima invaluita in mister incearca sa lamureasca politistii din judetul Galati. Au fost anuntati ca un barbat de 56 de ani, din Tecuci, zace fara viata in locuinta lui si alaturi, plina de rani, este si sotia lui. Femeia inca mai respira cand au preluat-o medicii si a apucat sa spuna o poveste bulversanta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ea sustine ca fratele ei ar fi autorul atacului. Ar fi vrut sa o violeze, iar cand sotul ei i-a tinut piept, l-a omorat.

Anchetatorii, chemati in casa celor doi soti de chiriasul care locuieste la ei, spun ca femeia in varsta de 67 de ani este destul de incoerenta in declaratii. Ea sustine ca scena sangeroasa s-ar fi  petrecut in locuinta fratelui, dar el sta la 7 kilometri de casa celor doi. In plus, femeia nu a putut sa explice cum de politistii au gasit trupul sotului ei in propria casa.

Medicii spun ca urmatoarele 24 de ore sunt critice pentru starea femeii. In acest timp politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. La audieri va fi chemat atat barbatul care i-a gasit pe cei doi soti injunghiati, cat si fratele femeii, cel pe care ea il incrimineaza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu