marime text:

O femeie scapa cu viata, dupa ce masina ei a fost lovita in plin de un tren!

Cu siguranta, o femeie de 50 de ani, din Timis, s-a nascut sub o stea norocoasa. Ea a scapat cu viata dintr-un accident incredibil - masina i-a fost izbita violent de un tren si s-a rostogolit de cateva ori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a facut praf, dar soferita a scapat aproape neatinsa.

Accidentul s-a produs in apropierea localitatii Satchinez, pe drumul care se intersecteaza cu linia feroviara dintre Timisoara si Periam. Martorii povestesc ca desi drumul era semnalizat corespunzator cu indicatorul "Crucea Sfantului Andrei", femeia nu a oprit sa se asigure si a incercat sa treaca in viteza peste sinele de cale ferata.

Trenul in care se aflau cam o suta de pasageri a surprins-o pe sine si a spulberat-o. Ingroziti, cativa pasageri au sarit sa-i dea primul ajutor femeii, in timp ce altii au sunau la 112.

Martorii accidentului au crezut ca femeia nu va scapa cu viata.

Acum, femeia este la Spitalul Municipal din Timisoara, dar medicii spun ca s-a ales numai cu cateva lovituri la mana dreapta si cu o sperietura pe care o va tine minte toata viata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu