marime text:

O femeie fura portofelul unui batran, intr-o farmacie, dar nu-si da seama ca este filmata/ VIDEO

A venit, a vazut, a furat. Asa s-ar putea descrie fapta rusinoasa a unei femei din Sfantu Gheorghe, care si-a insusit portofelul uitat de un batran pe tejghea, la o farmacie din oras.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Numai ca norocul nu a tinut cu ea, si o ora mai traziu a fost prinsa de politisti, cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere.
 
Pe imagini se vede clar cum batranul, abia iesit de la spital, si-a uitat portmoneul pe tejghea, dupa ce a luat medicamentele abia cumparate.

Urmatoarea clienta la rand observa acest lucru si se aseaza strategic, protejand cu mainile prada. Desi farmacia este plina de lume si proprietarul portmoneului este la cativa pasi, doamna ramane pe pozitie pana cand barbatul pleaca. Apoi iese si ea, cu portmoneul un care se aflau 280 de lei, acte de identitate si carduri.
 
Batranul a anuntat insa furtul la Politie si, cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere, femeia a fost prinsa in mai putin de o ora. Acum risca sa fie inchisa pentru furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu