marime text:

O femeie din Suceava a sarit pe geam ca sa scape de noul ei sef!

Un sucevean a fost arestat de Judecatoria Suceava pentru 29 de zile fiind acuzat de tentativa de viol, dupa ce a incercat sa violeze intr-un apartament o tanara care a reusit sa scape sarind pe geam de la etajul al doilea si cazand pe o masina.
O femeie din Suceava a sarit pe geam ca sa scape de noul ei sef!
Politistii au fost sesizati, vineri seara, ca o tanara din Suceava, Daniela C. (20 ani), a sarit pe geam de etajul al doilea al unui bloc din cartierul Obcini, din cauza ca un barbat a intentionat sa o violeze.
 
In urma cercetarilor, s-a stabilit ca, vineri seara, in jurul orei 21.30, tanara a fost invitata intr-un apartament de Florin A. (36 ani) care intentiona sa o angajeze, cu pretextul de a semna unele documente.
 
In apartament, barbatul a inchis usa si i-a cerut sa se dezbrace, iar din cauza ca acesta a devenit agresiv in limbaj, profitand de un moment de neatentie, tanara a sarit pe un geam al apartamentului, plonjand pe cupola unui autoturism parcat sub geam.
 
Daniela C. a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, unde a fost diagnosticata cu contuzie gamba stanga prin cadere.
 
Florin A. a fost retinut de politisti, iar in baza materialului probator acesta a fost prezentat Judecatoriei Suceava cu propunerea de punere in miscare a actiunii penale si emiterea mandatului de arestare preventiva, propunere ce a fost insusita de instanta.
 
Pe numele barbatului a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile, acesta fiind dus in arestul IPJ Suceava.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu