marime text:

O femeie care a furat 700.000 de euro din contul sefului ei are o justificare incredibila!

"Am luat fara drept 700.000 de euro, pentru ca eu nu am avut norocul sa ma nasc intr-o familie de bogati." Asa a incercat sa-si justifice fapta o tanara din Bucuresti pe care politistii o ancheteaza pentru c-ar fi furat acesti bani din contul patronului ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alaturi de ea sunt cercetati si functionarii unei banci, care i-ar fi permis sa falsifice semnatura titularilor de cont.

Florina Ghiocel, o tanara de 32 de ani acuzata ca a semnat fara drept in numele sefului sau si al sotiei acestuia, in fata functionarilor din doua sucursale ale bancii Intesa San Paolo. Era contabila celor doi si a retras jumatate de milion de euro. Restul banilor, pana la 700.000 de euro, i-ar fi transferat ilegal in mai multe conturi.

Banii erau in doua conturi de depozit si reprezentau toate economiile celor doi soti, originari din Irlanda. Anchetatorii sustin ca functionarii bancii le-ar fi incalcat drepturile celor doi, cand i-au permis tinerei sa scoata bani fara imputernicire.

13 functionari bancari au fost audiati de politistii de la investigarea fraudelor.

Florina Ghiocel si-a recunoscut fapta si a dat o explicatie ciudata: a vrut sa ia de la bogati pentru ca ea nu a avut norocul sa se nasca intr-o familie avuta. Si a impartit totul cu saraci.

Daca vor fi gasiti vinovati, Florina si functionarii bancari vor raspunde printre altele de fals, abuz in serviciu si delapidare. Cat despre bani, judecatorii vor stabili la sfarsitul procesului cine-i da inapoi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu