marime text:

O femeie a cazut in coma, dupa o incaierare pe locurile de parcare!

Pentru un loc de parcare, oamenii sunt gata sa se omoare intre ei. Si nu vorbim de locuitorii agitatei Capitale; intamplarea s-a petrecut intr-un satuc din judetul Brasov, unde exista doar cateva masini.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O femeie care i-a cerut vecinului sau sa-si mute autoturismul s-a ales cu o lovitura in cap care a bagat-o direct in coma.

Femeia si sotul ei au tabarat cu gura pe vecinul de vizavi, care-si facuse un obicei din a parca in fata casei. Ulita e insa foarte stramta si ei nu mai pot iesi cu caruta din curte.

Disputa dureaza de cateva luni, dar acum oamenii au trecut la atac.

Fiecare dintre eroii intamplarii spune ca celalalt a dat primul, asa ca procurorii trebuie sa imparta acum vina. Cert este ca femeia a fost lovita cu un lemn in cap si se afla in stare foarte grava la reanimare, iar cel care a atacat-o are capul bandajat.

El si-a petrecut insa noaptea in arestul politiei din Brasov.

In seara scandalului, omul isi parcase in fata casei ambele masini: un autoturism si camionul. Asta i-a scos din sarite pe vecini, care tocmai se intorceau de la camp cu caruta si n-au avut loc de el. Cand au pornit reprosule, omul a sarit la bataie.

Agresorul a fost retinut imediat si risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare, daca femeia nu va supravietui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu