marime text:

O escroaca a lasat-o fara banii de inmormantare, dupa ce i-a promis ca nu va mai plati curentul!

Batranii sunt victime sigure ale escrocilor care gasesc tot mai multe metode sa-i lase fara bani in prag de sarbatori. O femeie de 86 de ani, din Arad, a ramas fara banii de inmormantare, dupa ce a deschis usa unei necunoscute.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sub pretextul ca este o angajata a primariei, aceasta a intrat in casa si i-a furat batranei 4.000 de lei.

Batrana nu s-a gandit nicio secunda ca ar putea fi inselata. Ea a deschis usa apartamentului unei doamne prezentabile, imbracata intr-un costum negru, cu servieta. Straina i-a adus la cunostinta ca incepand de anul viitor, va fi scutita de la plata curentului electric.

Escroaca avea in mana un tabel cu toti locatarii din bloc si a convins-o pe batrana ca va face economii importante, daca ii plateste o suma modica de 50 de lei, contravaloarea ultimei facturi. Asa-zisa angajata a primariei a vazut unde tine batrana banii si intr-un moment de neatentie, a pus mana pe toate economiile batranei.

Aceasta si-a dat seama ca a avut de-a face cu o hoata de-abia dupa ce femeia a plecat.

Politistii incearca acum sa dea de urma femeii, insa misiunea lor este mult ingreunata de faptul ca batrana le-a putut da prea putine informatii despre escroaca. Daca va fi gasita, femeia va fi acuzata de furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu