marime text:

O cheama Madalina si si-a taiat gatul cu un cutit! Drama unei avocate din Capitala!

O avocata din Bucuresti a fost gasita vineri dimineata intr-o balta de sange in apartamentul in care locuia. Vecinii povestesc cum femeia radia de fericire ziua, dar plangea si se ruga in fiecare seara.
O cheama Madalina si si-a taiat gatul cu un cutit! Drama unei avocate din Capitala!

Avocata Madalina Iancu a fost gasita de dimineata intr-o balta de sange de proprietarul apartamentului in care locuia. Acesta a fost alertat de mama femeii, care nu mai reusise de doua zile sa stea de vorba cu fiica ei. Speriat si ingrozit, proprietarul a pus imediat mana pe telefon si a sunat la 112.

Mama ei spune ca ultima oara cand a reusit sa stea de vorba cu Madalina, aceasta i-a promis ca va veni in vizita la Urziceni alaturi de iubitul ei cu care se pare ca urma sa se casatoreasca.

Vecinii insa nu au vazut-o niciodata in compania unui barbat. Din martie de cand se mutase in blocul din Strada Trapezului, femeia a fost vazuta mereu singura, iar noaptea din apartamentul ei se auzeau plansete, bocete si rugaciuni. O data a fost auzita in timp ce vorbea cu cineva la telefon, plangea si repeta obsesiv "ai grija de tine".

In noaptea in care femeia s-a sinucis, o vecina a gasit-o cu usa deschisa la apartament. A intrat in casa si a vazut-o pe avocata imbracata foarte frumos, gata de a iesi in oras. "Am lasat usa deschisa sa se aeriseasca" i-a spus Madalina Iancu vecinei sale, care spune ca femeia era intr-o dispozitie foarte buna.

A doua zi, femeia a fost gasita cu gatul taiat, acoperita de sange. Varianta pe care merg anchetatorii momentan este cea a sinuciderii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu