marime text:

Cafenea incendiata! Au vrut proprietarii asigurarea de 400.000 de euro?

O cafenea din centrul orasului Piatra Neamt a fost incendiata duminica noapte! Coincidenta sau nu, localul se afla chiar langa magazinul care a luat foc inainte ca interlopul Gheorghe Mararu sa fie impuscat in plina strada.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii spun ca au imagini de pe camerele de supraveghere in care se observa cum un individ arunca un cocktail Molotov in geamul cafenelei.

Cafeneaua, aflata la parterul unui bloc, se inchisese doar cu trei ore inainte de incendiu. Pompierii au ajuns foarte repede acolo, insa chiar si-asa focul a distrus o mare parte din mobilier si aparatura din interior.

Politistii incearca sa-l identifice acum pe principalul suspect.  

Anchetatorii merg si pe varianta unei posibile reglari de conturi, bazandu-se pe faptul ca unul dintre proprietarii localului este femeia care detine si magazinul incendiat, inainte ca Mararu sa fie asasinat.

Oamenii legii au stabilit cu certitudine ca focul a fost pus de o mana criminala.

Exista un cerc de suspecti si deja mai multe persoane au fost sau sunt audiate chiar in aceste momente de anchetatori, pentru a vedea daca au fost implicate in incident.

Dupa ce vor stabili identitatea barbatului care a aruncat un cocktail Molotov in geamul cafenelei, politistii vor putea sa afle daca exista vreo legatura intre evenimentul de noaptea trecuta si incendierea magazinului detinut de aceeasi proprietara.

La mijloc ar putea fi  vorba si de o asigurare de 400.000 de euro, in timp ce pagubele produse de foc au fost estimate la doar 70.000 de euro.   
    

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu