marime text:

O bucata de beton, grea de cateva tone, a sectionat piciorul unui baiat de 11 ani!

O joaca nevinovata, va lasa urme adanci in viata unui baiat de 11 ani, din judetul Bacau. Copilul venise cu doua verisoare la barajul de la Galbeni, sa faca poze si s-au urcat pe o bucata de beton. Aceasta insa s-a desprins si a cazut peste copii. Doua ambulante i-au transportat la spital imediat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul a intrat direct in sala de operatie, dupa ce bucata de beton i-a sectionat piciorul. Medicii il supravegheaza permanent, pentru ca starea lui sa nu se agraveze. Autoritatile au pregatit si un elicopter, care l-ar putea transporta pe ranit la un spital din Bucuresti, daca va fi nevoie.

Verisoara lui de 13 ani a fost mai norocoasa si s-a ales doar cu o mana rupta. Doctorii i-au pus-o in ghips si au lasat-o sa plece acasa.

Politistii au deschis si un dosar penal de vatamare corporala si vor sa afle cine va raspunde pentru acest incident grav.

Cu lacrimi in ochi, mama baiatului povesteste ca fiul ei nu obisnuia sa se joace la baraj, dar marti a vrut sa faca acolo poze cu o verisoara venita din Italia.

Cativa oameni care lucrau la un santier din zona au incercat sa-i ajute pe copiii prinsi sub bucata de beton, pana la sosirea pompierilor.

Doua echipe de descarcerare au avut nevoie de o vola si de o macara pentru a ridica bucata de beton care cantarea cateva tone. Medicii i-au transportat imediat la spitalul judetean din Bacau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu