marime text:

O ambulanta SMURD a accidentat mortal un om. Rudele spun ca victima traversa pe trecere

Daca politistii de la circulatie n-ar fi ajuns rapid, inca o tragedie ar fi urmat probabil accidentului mortal petrecut duminica seara, in judetul Buzau. Rudele unui barbat de 63 de ani erau stranse in jurul ambulantei SMURD care-l lovise si strigau tot mai amenintator la sofer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Il acuzau ca l-ar fi lovit pe trecerea de pietoni, desi acesta repeta intr-una ca nu e vinovat si ca victima traversase prin loc nepermis.

Daca politistii vor stabili ca ambulanta avea pornite semnalele luminoase si acustice, atunci soferul scapa de orice vina. La fel, si daca pietonul nu era pe trecere. Adevarul nu e insa usor de aflat, din cauza ca pana acum nu exista niciun martor in afara de echipajul SMURD, care sa fi vazut cum s-a intamplat accidentul.

Soferul a declarat ca mergea regulamentar, ca sa ia doi oameni raniti intr-un accident. Era la cativa kilometri de Buzau, in comuna Costesti, cand pietonul i-a sarit in fata si nu l-a putut evita.

Echipajul ambulantei i-a dat imediat ingrijiri victimei, insa nu l-a putut salva pe barbatul de 63 de ani.

Pana la finalizarea anchetei, soferul autospecialei este cercetat pentru ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu