marime text:

Circ la Jilava - Nutu Camataru a plecat pe cal si a luat amenda de la Politia Rutiera!

Dupa 6 ani de inchisoare, cunoscutul interlop Nutu Camataru a fost pus in libertate. El a parasit penitenciarul Jilava calare pe unul dintre caii sai preferati. In cinstea evenimentului, apropiatii au eliberat mai multi porumbei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Fuga pe cal dupa eliberare i-a atras lui Nutu Camataru o amenda de 120 de lei din partea Politiei Rutiere,  mersul pe cal fiind interzis in mediul urban.
 
Anii dupa gratii si-au pus amprenta asupra abilitatilor de calaret ale lui Nutu Camataru, astfel ca in momentul in care a vrut sa incalece, calul s-a speriat iar Nutu s-a dezechilibrat si a fost la un pas sa cada.
 
Potrivit Mediafax, Nutu Camataru nu a vorbit cu nimeni, nici macar cu apropiatii care il asteptau la poarta penitenciarului Jilava.

Ion Balint (numele real al lui Nutu Camataru), fiul sau si un angajat care se ocupa de cai au plecat calare, cu jurnalistii pe urme. Dupa cateva sute de metri, cei trei au iesit pe un drum de tara din comuna Jilava si au intrat intr-un camp, fara ca jurnalistii sa poata sa tina pasul.

Eliberarea lui Nutu Camataru miercuri dimineata din peniteciarul de la Jilava arata ca sistemul judiciar din Romania este incapabil sa tina dupa gratii un temut sef de clan interlop condamnat la 13 ani de inchisoare pentru crima organizata.
 
Justitia a avut nevoie de 10 ani ca sa-l poata condamna pe Nutu Camataru definitiv la cativa ani de inchisoare. A facut putina puscarie la inceputul anilor ’90 pentru talharie, insa a iesit repede, fiind cercetat in libertate. Abia in septembrie 1994 este arestat alaturi de alte trei persoane, insa, surprinzator, cazul sau a fost trimis in judecata abia un an mai tarziu, in octombrie 1995.
 
Pana in februarie 2003, dupa ce a avut bizarul noroc ca dosarul lui sa fie pierdut si sa fie nevoie de ani in sir pentru a-l reconstitui, Nutu Camataru este condamnat la sase ani de inchisoare. A atacat cu recurs decizia, dar in iulie 2004 instanta stabileste ca decizia ramane definitiva.
 
Nutu Camataru intra in puscarie insa in cei zece ani in care justitia s-a chinuit sa-l condamne la cativa ani de inchisoare a ajuns sa controleze prostitutia in multe din zonele din Bucuresti, are oameni care se ocupa de traficul de droguri si traffic de persoane, imprumuta oameni de afaceri cunoscuti cu bani grei.
 
Rechizitoriul procurorilor, bazat si pe interceptari, arata o realitate infioratoare despre faptele lui Nutu Camataru: femei luate de pe strada si fortate sa se prostitueze in metropolele europene, tinere transformate cu forta in dependente de droguri pentru a fi controlate usor si puse sa se prostitueze, batai cu rangi si cu topoare, totul presarat cu nume de politicieni, sefi de politie, avocati si VIP-uri din belsug.
 
Dosarul din 2004 i-a fost disjuns in mai multe, iar pedepsele i-au fost contopite, ramanad ca Nutu Camataru sa execute doar sase ani de puscarie. Fratele sau, Sile, n-a avut atata noroc si a luat 15 ani de inchisoare, pierzand orice sansa de eliberare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu