marime text:

Nu s-au multumit doar cu banii, au furat si seiful! Jaf ca-n filme la o casa de schimb valutar

La Arad, angajatele unei case de schimb valutar n-au mai gasit seiful, atunci cand au deschis. Hotii, ramasi anonimi, l-au furat cu totul, chiar daca avea un metru si jumatate inaltime. Inauntru erau 39.000 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au intrat in galeria de arta aflata alaturi si au spart peretele, ca sa ajunga la casa de schimb. Si au mai avut o grija, asa cum au vazut prin filmele de actiune, au scos din uz camerele de supraveghere. Furtul seifului a fost sesizat la politia locala duminica dimineata, de catre o angajata a casei de schimb.
 
Ajunsi la fata locului, anchetatorii au refacut traseul hotilor. Indivizii au spart usile prin care se face accesul in galerie. Apoi au daramat peretele din rigips, care facea legatura cu casa de schimb. Odata ajunsi aici, s-au dus direct la seiful care era prins si in pardoseala. Au reusit sa-l scoata si au plecat cu el, chiar daca era inalt de un metru si jumatate. Erau 39.000 de lei inauntru.
 
Seiful furat din casa de schimb a fost gasit gol pe camp, la iesirea din Arad spre Deva.
 
Anchetatorii nu stiu deocamdata cati indivizi au participat la jaf. Dar sunt convinsi ca au fost mai multi, pentru ca altfel nu ar fi putut cara seiful.

Acest jaf este al treilea din ultimele luni, numai la case de schimb situate in zona centrala a orasului.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu