marime text:

Nu le-a convenit tariful - au batut un taximetrist si i-au luat masina!

Un taximetrist din Constanta, care a fost tocmit de trei barbati pentru a-i transporta pe traseul Constanta - Calarasi si retur, a fost batut de clientii nemultumiti de suma ceruta, acestia plecand apoi si cu masina victimei.
Nu le-a convenit tariful - au batut un taximetrist si i-au luat masina!
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Florin Eusebiu Spirea, de 22 de ani, din Navodari, impreuna cu Marcel Argint, de 50 de ani, si Florin Ionescu, de 26 de ani, ambii din Constanta, au tocmit, joi seara, un taximetrist pentru a-i duce pana la Calarasi si inapoi.
 
Pe drumul de intoarcere, in jurul orei 18.30, in apropierea localitatii Medgidia, din cauza unei neintelegeri cu privire la banii pe care ii aveau de platit pentru cursa, cei trei l-au fortat pe taximetrist sa opreasca autoturismul, l-au lovit de mai multe ori si apoi l-au fortat sa coboare din masina. Ulterior, la volan s-a urcat Florin Ionescu, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si care nu detine nici permis de conducere, masina demarand spre Constanta.
 
Taximetristul a anuntat imediat Politia, iar la scurt timp de la sesizare un echipaj format din politisti din orasul Murtfatlar si politisti rutieri au depistat si blocat in trafic autoturismul in cauza, pe raza localitatii Murtfatlar.
 
Autoturismul a fost recuperat si predat soferului, un barbat in varsta de 36 de ani, din Constanta, iar cei trei barbati sunt cercetati in stare de retinere, pentru talharie, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentati Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu