marime text:

Noul sef al "Sportivilor", dupa gratii! Oamenii lui ii electrocutau pe cei care nu plateau taxa de protectie!

Clanul "Sportivilor" a ramas din nou fara capitan. Radu Rosca, interlopul care detinea suprematia in sectorul 4 al Capitalei, dupa ce Eugen Preda a ajuns in arest, a fost incatusat si el de procurorii DIICOT.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rosca ar fi refacut gruparea, alaturi de mai multi indivizi periculosi din Brasov. La comanda lui, acestia ar fi sechestrat, si electrocutat mai multe persoane, ca sa primeasca mii de euro.

Doi barbati sunt intinsi pe asfalt cu mainile la spate. Aproape de ei, imprastiati, 30.000 de euro. Procurorii ii perchezitioneaza. Indivizii capturati sunt Adrian Cotos si Stefan Chetea, doi interlopi din Brasov, care fac parte din gruparea Sportivilor. 

Anchetatorii ii retin pentru ca acum o luna, au sechestrat un barbat pe care l-ar fi batut, i-ar fi pus pistolul la tampla si l-ar fi electrocutat, pana cand a inteles ca trebuie sa coopereze. Ar fi fost suparati pe victima pentru ca aceasta le-a vandut o masina furata. Pentru ea, suspectii au platit 7.000 de euro. Au cerut de patru ori pe atat, daune morale.

Procurorii DIICOT sustin ca interlopii din Brasov erau coordonati de Radu Rosca, liderul gruparii sportivilor. Acesta a fost ridicat si el miercuri din sectorul 4 al Capitalei si dus in fata anchetatorilor la Brasov.

La Rosca ar fi ajuns o parte din banii luati ca taxe de protectie sau sume provenite de la jocurile electronice din Brasov, care aveau montate dispozitive ce aduceau castiguri numai proprietarilor, niciodata clientilor.

Rosca a devenit liderul Clanului Sportivilor dupa ce Eugen Preda a ajuns dupa gratii, acuzat in furtul armelor de la unitatea militara Ciorogarla. Clanul condus de el este o grupare criminala intinsa ca o caracatita peste Bucuresti. Acuzatiile curg: santaj, talharii, tentative de omor, camatarie, taxe de protectie.

In 2006, judecatorul care i-a trimis in arest pe mai multi membrii ai clanului a primit un mesaj in stil mafiot - un trandafir rosu si un biletel. In limbajul lumii interlope, trandafirul rosu inseamna condamnarea la moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu