marime text:

Noua teapa pentru romanii creduli: platesti rate pentru un imprumut pe care NU l-ai luat!

Impovarati de lipsuri, mii de romani dovedesc ca uita repede ce au patit altii in trecut cu jocurile piramidale si se avanta orbeste sa obtina credite chilipir.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Numai in ultima vreme, la Cluj si Timisoara, aproape 100 de persoane au depus plangeri la OPC, pentru ca o companie le-ar fi luat un avans, le percepe chiar si rate lunare, dar ar fi uitat sa le dea imprumutul dorit. Inclusiv politia a intrat pe fir.

In Timisoara, multi oameni s-au dus buluc la sediul firmei de la sperau sa primeasca imprumuturi avantajoase dupa ce au semnat si niste contracte in acest sens.

Conform regulamentului, toti cei interesati platesc la parafarea actelor 3,7% din suma pe vor sa o obtina. Numai ca documentul nu prevede clar in cat timp isi poate ridica omul banii. In acte scrie: "Se poate intampla ca membrul sa dobandeasca acest drept spre sfarsitul termenului de executie dupa 5, 10 sau 15 ani."

Doamna Sofia visa sa ia 45.000 de lei. De o vreme primeste frecvent instiintari cum care de achitat o rata lunara, pentru niste bani de care nu s-a bucurat inca.

Si la Cluj plangerile curg.

Reprezentantii firmei au tinut sa precizeze ca tot ce fac este perfect legal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu