marime text:

Noroc cu razele X - 36 de afgani si irakieni au incercat sa treaca granita, ascunsi in hrana pentru animale

Politistii de frontiera aradeni si autoritatile de frontiera ungare au depistat, sambata, 36 de persoane din Afganistan si Irak ascunse intr-un locas special amenajat in interiorul unui automarfar incarcat cu hrana uscata pentru animale.
Noroc cu razele X - 36 de afgani si irakieni au incercat sa treaca granita, ascunsi in hrana pentru animale
Automarfarul verificat la iesirea din tara prin Varsand era condus de un polonez, insotit de un conational, si transporta hrana uscata pentru animale in Polonia.
 
Politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la incarcatura automarfarului, astfel ca au verificat remorca in terminalul vamal ungar, folosind un aparat cu raze X.
 
"In urma controlului, s-a constatat ca in interiorul mijlocului de transport se gasesc 36 persoane de sex masculin, mascate de incarcatura automarfarului, intr-un locas special amenajat in partea din fata a compartimentului de marfa. Locasul special amenajat era construit din material lemnos, ranforsat pe interior cu o structura metalica, dotat cu sistem de ventilatie si iluminare, fiind acoperit cu sacii cu hrana pentru aminale", se arata intr-un comunicat de presa remis, sambata, de Politia de Frontiera Arad.
 
In urma verificarilor, s-a constatat ca migrantii provind din Afganistan si Irak.
 
Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii de frontiera aradeni si autoritatile de frontiera ungare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu