marime text:

Nicaieri nu-i ca la puscarie! A ajuns inapoi dupa gratii, la doar 5 ORE dupa ce a fost eliberat!

Un tanar in varsta de 20 de ani, din comuna ialomiteana Bucu, arestat in luna mai pentru viol si violare de domiciliu, a fost retinut, la mai putin de cinci ore dupa ce fusese pus in libertate, intrucat, beat fiind, a distrus geamul unui bar si a adresat injurii clientilor.
Nicaieri nu-i ca la puscarie! A ajuns inapoi dupa gratii, la doar 5 ORE dupa ce a fost eliberat!

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Ialomita, tanarul a fost arestat in luna mai, pentru viol si violare de domiciliu, judecatorii hotarand ulterior inlocuirea masuri arestarii preventive cu accea de nu parasi tara, transmite corespondentul Mediafax.

Intr-un comunicat al Politiei Ialomita se arata ca dupa ce a fost pus in libertate din arestul politiei, tanarul a consumat bauturi alcoolice la un bar din localitatea Bucu, a distrus un geam si a adresat injurii si cuvinte jignitoare persoanelor aflate in bar.

Pe parcursul scandalului, un echipajul din cadrul Postului de Politie Bucu, aflat in patrulare, a intervenit pentru a aplana conflictul, prinzandu-l pe agresor chiar in momentul in care incerca sa distruga gardul unei locuinte.

Astfel, tanarul a fost retinut, vineri, la mai putin de cinci ore dupa ce fusese eliberat din arest, pe baza de ordonanta, pe 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, iar, sambata, magistratii Judecatoriei Slobozia au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile, acesta fiind incarcerat in arestul IPJ Ialomita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu