marime text:

Nesimtire sau lipsa de solutii? Bucurestiul e blocat de taxi-uri ce stationeaza ILEGAL!

In jungla din Bucuresti, un oras plin de masini si de soferi nervosi, au aparut pete galbene in toate intersectiile. Sunt zecile de taxiuri, care incurca si mai tare circulatia. " Nu avem suficiente locuri de stationare", se scuza taximetristii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La orice ora din zi sau noapte putem obsera cum colturile intersectiilor sunt pline de taxiuri. Unii stau cateodata chiar si pe doua randuri ca sa poata discuta intre ei, fara sa sa coboare din masina.

O explicatie pentru numarul mare de taxiuri statioante ar fi criza. In ultimul an cererile pentru transportul cu taxiul au scazut cu aproximativ 30 la suta. Asta insemna ca un taxi stationeaza mult mai mult in asteptarea unui client. In Capitala sunt circa 1000 de locuri de stationare pentru masinile galbene. dintre care numai 400 amenajate pe domeniul public si 10 mii de autorizatii de taxi

Intersectiile si asa aglomerate ale capitalei sunt pline ochi de taximetre parcate in general neregulamentar.

In disperarea de a prinde un loc bun de stationare, un taximetrist a fost cat pe ce sa accidenteze cativa pietoni.

De partea cealalta taximetristii recunosc cu seninatate ca incalca legea, insa, sustin ei, au o scuza.

"Unde sa stam? platim 7 milioane pe trimestru. Unde se duc? Uitati, toata intersectia asta e galbena. .. totul e balamuc"

Problema este ca numai anul acesta primaria Bucuresti a acceptat 10 mii de autorizatii pentru taximetrie. In acest ritm in curand ar putea sa le faca locuri de parcare direct pe luna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu