marime text:

Nepoata lui Miron Mitrea a scapat de-o grija. Politistii l-au prins pe cel care a taiat-o si a talharit-o!

Hotii nu aleg si nici nu iarta. Nepoata lui Miron Mitrea a fost taiata cu un cutit si talharita, in scara unui bloc din Bucuresti. Tanara in varsta de 23 de ani a ramas fara geanta in care avea un telefon mobil, acte si 300 de lei.
Nepoata lui Miron Mitrea a scapat de-o grija. Politistii l-au prins pe cel care a taiat-o si a talharit-o!

Hotul a urmarit-o pe tanara pe scari. A pus mana pe ea, fata s-a dezechilibrat si a cazut. Cand era la pamant a lovit-o cu picioarele, iar apoi a taiat-o cu un cutter si i-a smuls geanta.

Ana Maria Mitrea
s-a dus extrem de speriata la politie. Se intampla prin februarie. Luni seara, anchetatorii au descoperit cine este hotul. L-au ridicat ieri, chiar de la el de acasa .

"Talharul a vandut imediat dupa ce a facut fapta telefonul mobil unui vecin. Am continuat investigatiile si in acest fel am reusit sa il si prindem", afirma comisarul Ionut Stan, seful sectiei 4 de politie Bucuresti.

Suspectul se numeste Daniel Raducanu, dar i se spune "Danu" si este dependent de heroina. In prima faza nu a vrut sa recunoasca nimic.

"Danu" a lovit-o pe nepoata fostului ministru Miron Mitrea la nici doua saptamani dupa ce a fost eliberat conditionat din penitenciar. Pe atunci ispasea trei ani pentru trafic de stupefiante. Acum insa risca alti 20 de ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu