marime text:

Nebunie la Cluj - urmarire ca-n filme, politisti rasturnati si un hot liber!

Personaje principale: o tanara care a ramas in parcarea unui mall fara masina si 5 mii de euro, individul care a terorizat-o cu un cutit si politistii rasturnati cu masina pe cand il urmareau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce a scos 5 mii de euro de la banca, femeia a mers in parcarea centrului comercial la autoturism.

Doar ca atunci cand a vrut sa deschida portiera, s-a trezit cu un cutit la gat. Individul a amenintat-o si i-a cerut cheile si banii. A fugit apoi, insa tanara a reusit sa ii vada fata. A sunat la politie si le-a dat semnalmentele si numarul masinii ei, iar un echipaj a pornit in urmarirea lui. Au gonit pe sosea aproape 50 de kilometri, insa in localitatea Petea, masina de politie s-a rasturnat.

Nici fugarul nu a mai mers mult. Dupa aproximativ 3 kilometri a abandonat autoturismul. El nu a fost prins nici pana la aceasta ora, dar anchetatorii stiu deja pe cine cauta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu