marime text:

N-avem autostrazi, dar avem vitezomani! 29 de soferi, prinsi cu peste 200 km/h!

Avem putini kilometri de autostrada, dar daca ne uitam pe cifrele politiei, parca sunt destui. Recent, agentii de la Rutiera au prins 29 de inconstienti, care alergau cu peste 200 de kilometri la ora. Din spate veneau tare multi altii. Ca sa ii potoleasca, pe cei mai agitati i-au lasat o vreme pietoni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.29 de soferi au circulat in aceasta vara ca vantul si ca gandul. Insa recordul absolut il detine un tanar de 23 de ani care, la bordul unui bolid de 100.000 de euro, a atins 248 de kilometri la ora.

Desi nu putem spune ca avem cele mai bune autostrazi, 240 de soferi romani le-au transformat in adevarate piste de Formula 1 si au gonit cu peste 180 de kilometri la ora. Bineinteles ca acest lucru i-a costat suspendarea permisului de conducere pentru trei luni de zile si amenzi usturatoare.

Sa nu credeti ca femeile sunt mai potolite. 25 au fost trase pe dreapta dupa ce au cam exagerat cand au apasat pedala de acceleratie.

Politistii au vrut sa vada si cine sunt cei mai grabiti. Au descoperit usor ca soferii cu cu varste intre 21 si 30 de ani ocupa prima pozitie. Ca sa mai mediteze la riscurile la care se expun, o vreme, 96 dintre ei nu mai au voie sa conduca.

Si cum zilele cu soare in care romanii goneau pe autostrada spre mare s-au terminat, iata o informatie pretioasa pentru zilele ploioase de toamna: toti conducatorii auto stiu ca viteza maxima admisa pe autostrada este de 130 de kilometri la ora, dar putini stiu ca pe timp de ploaie, viteza maxima este de 80 de kilomteri la ora, asa ca daca vreti sa ramaneti cu permisul in buzunar, nu o depasiti!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu