marime text:

"Mutu" si ai lui duceau in Austria cersetori care trebuiau sa castige 80 de euro pe zi!

"Iti dau 5 milioane daca imi gasesti un olog". '' Stiu, mai bine, o batrana care n-are laba unui picior si nici nu prea vede". Oricat ar suna de infricosator, asa transeaza lucrurile traficantii de carne vie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe cativa dintre ei, coordonati de un individ poreclit "Mutu", i-au prins autoritatile. Exploatau oameni necajiti, pe care ii fortau sa cerseasca in Austria si sa le aduca mii de euro, daca vor sa mai traiasca.

Si asa intr-o situatie fragila, acesti oamenii au fost tot timpul tinte ale traficantilor de carne vie. Multi au fost cumparati ca vitele la obor cu cel mult 1.000 de lei.

Practic, cu cat starneau mai multa mila, cu atat erau mai pretiosi si mai buni de exploatat.

Unii dintre cei obligati sa cerseasca au murit din cauza abuzurilor. Este si cazul unui barbat care isi pierduse acum sapte ani ambele picioare. Traficantii l-au pacalit ca il vor ajuta sa primeasca o proteza daca merge la Viena. Acolo insa a inceput teroarea.

In cateva saptamani de stat cu mana intinsa batranul a castigat pentru infractori in jur de 4.000 de euro. Traficantii ii stabilisera o suma minima pe care trebuia sa o stranga: 80 de euro pe zi. Daca nu facea banii, nu manca.

Cand in sfarsit s-a intors acasa bietul de el a murit.

Noua dintre membrii gruparii de crima organizata sunt in arest si au fost trimisi in judecata pentru trafic de carne vie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu