marime text:

Muncitor strivit de o placa de beton, pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti!

Santierul autostrazii Bucuresti - Ploiesti a fost joi seara scena unei intamplari dramatice. Un muncitor a murit strivit de o placa de beton, iar un coleg s-a ranit grav, cand a sarit de la inaltime, de teama sa nu fie si el lovit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi lucrau pe un pod, unde incercau sa fixeze bucata uriasa de beton. Politistii si inspectorii de la protectia muncii trebuie sa afle cine va raspunde pentru moartea unui om.

Placa de beton era prinsa de o macara si trebuia fixata de cei doi muncitori. Ceva insa nu a functionat cum trebuie si bucata din beton s-a desprins. L-a lovit puternic pe unul dintre barbati. Celalalt, care se afla deasupra ei, a sarit la timp de pe pod.

Echipajele SMURD l-au gasit pe barbatul cazut de la 12 metri constient, dar plin de fracturi. I-au acordat primul ajutor si l-au transportat imediat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Pe santier au ajuns politistii, criminalistii si reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Munca. Fiecare parte va face propria verificare. Macaragiul a fost si el dus la audieri - omul spune totusi ca ar fi manevrat corect utilajul.

Inspectorii Muncii au precizat ca amandoi muncitorii facusera instructajul de protectia muncii si purtau echipament corespunzator. Ancheta va descoperi daca cineva a gresit sau a fost o defectiune tehnica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu