marime text:

Motociclist aproape DECAPITAT, dupa ce un sofer a vrut sa intoarca peste linia continua!

Accident groaznic, miercuri dimineata, in apropiere de statiunea Costinesti. Un tanar de 22 de ani a fost spulberat cu tot cu motocicleta de un sofer inconstient. Motociclistul a fost aproape decapitat, iar medicii veniti intr-un suflet la fata locului nu au mai avut cum sa-l ajute.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accidentul s-a petrecut la doar 1 kilometru de intrarea in statiunea Costinesti. Cu doar cateva minute inainte de tragedie, tanarul motociclist se despartise de o parte dintre amicii sai, ramasi pe plaja si a plecat insotit doar de doi prieteni si acestia aflati pe motociclete.

Se indreptau spre Constanta cand soferul unui autoturism a virat brusc la stanga si a incercat sa intoarca peste linia continua. Nu l-a vazut pe motociclist, care a intrat in plin in autoturism. Tanarul a fost proiectat prin aer mai bine de zece metri si a murit pe loc.

Ceilalti soferii, martori ai accidentului, au sunat imediat dupa ambulanta. Chiar daca au ajuns in doar cateva minute, medicii nu a mai putut face nimic pentru tanarul de 22 de ani.

Amicii motocilistului, care il urmau indeaproape, le-au spus politistilor ca l-au vazut pe sofer vorbind la telefon, cu putin timp inainte de impact. Babratul in varsta de 58 de ani este acuzat acum de ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu