marime text:

O familie de tigani a ridicat ilegal un MOTEL PENTRU CERSETORI, in centrul Bucurestiului!

O familie de tigani, care a ocupat ilegal un spatiu din centrul istoric al Capitalei, a pus pe roate o afacere inedita: au ridicat un hotel pentru cersetori. Initiativa nu a fost privita cu ochi buni de municipalitate, iar vineri zona a fost evacuata. A fost necesara interventia politiei.
O familie de tigani a ridicat ilegal un MOTEL PENTRU CERSETORI, in centrul Bucurestiului!
Locatia aleasa de familia de tigani, situata pe bulevardul I.C Bratianu nr. 14-16, in apropiere de strada Lipscani, a fost, in perioada interbelica, o berarie. Dupa ce au intrat cu forta in spatiul din Centrul Istoric, tiganii au ridicat doua baraci in care au cazat, regulat, contra cost, mai multi cersetori.

Asa zisul motel a reprezentat un adevarat focar de infectie. Muncitorii de la Primaria Capitalei si Politia Locala a Municipiului Bucuresti au scos cateva tone de gunoaie din zona in care se stabilise, fara forme legale, familia. Mai grav este ca "motelul cersetorilor" nu era nici racordat la utilitati, iar haznaua improvizata de tigani polua zona.

Toata actiunea de eliberare a zonei a durat opt ore si a fost facuta in baza dispozitiei primarului general.

Politia Locala a Municipiului Bucuresti precizeaza ca, odata cu desfiintarea "motelului ilegal", activitatea patrulelor a fost intensificata pentru sanctionarea grupurilor organizate de cersetori din centrul Capitalei. Aceste actiuni au ca scop eradicarea cersetoriei in zonele Unirii, Universitate si Centrul Istoric, unde cersetorii au primit, pana acum, amenzi de zeci de mii de lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu