marime text:

Mortul a ajuns dupa gratii! Si-a inscenat moartea, dar n-a scapat de mana lunga a legii

Cu politistii si procurorii pe urme si cu mai multe anchete deschise pentru inselaciune, un barbat din Bucuresti a crezut ca un certificat de deces cu numele lui il poate ajuta sa "renasca". Automat, zecile de dosare pe care le avea deschise prin toata tara au fost casate. Pana cand anchetatorii au descoperit ca mortul este cat se poate de viu si poate fi arestat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marian Grecu este viu si nevatamat, desi figureaza mort din data de 14 septembrie 2008. A crezut ca daca isi va inscena moartea va scapa de inchisoare si de dosarele penale in care este acuzat de inselaciune. In ultimii doi ani a locuit la mai multe adrese, insa a trait fara sa se ascunda.

Certificatul de deces a fost eliberat de functionarii de la starea civila din Chitila, care spun ca nu aveau de unde sa stie ca mortul este de fapt viu. Certificatul de deces s-a eliberat in baza unui act constatator de deces eliberat de medic, asa cum se procedeaza in mod normal.

Actul medical are parafa unui doctor de familie, cu cabinet pe Calea Dorobanti. Neaga orice implicare in poveste si spune ca sigur cineva i-a falsificat stampila.

Suspectul Marian Grecu a inceput sa aiba probleme cu justitia inca din 2005. Ar fi comis zeci de inselaciuni cu autoturisme sau terenuri. Cu acte false, a vandut o proprietate, desi nu ii apartinea, pe 130.000 de euro. Si acesta este doar un exemplu.

In cele din urma, individul a recunoscut la audieri ca si-a inscenat decesul ca sa scape de toate aceste acuzatii.

Marian Grecu facea parte dintr-o grupare specializata pe inselaciuni, spun anchetatorii. Alaturi de el au fost arestate alte doua persoane, care se ocupa de escrocherii. Toti trei au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Ramane acum de aflat intreg firul povestii. Cum a fost intocmit acel act care constata decesul unui om inca in viata. Conform acelui act, Marian Grecu ar fi murit in urma unei tromboze coronariene, urmata de stop cardio respirator.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu