marime text:

Monstru cu chip de om! Si-a violat toate cele trei fiice, niciuna mai mare de 12 ani!

Grozavie de neimaginat intr-o familie din judetul Botosani. Un barbat este acuzat ca si-a violat in mod repetat toate cele trei fiice, care au 8, 10, respectiv 12 ani. Terorizate si amenintate de propriul parinte, copilele au indurat timp indelungat cosmarul, petrecut in Italia. De-abia acum, intoarse acasa, le-au povestit totul bunicilor, care au anuntat asistentii sociali si politia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Drama fetitelor a inceput in anul 2006, cand s-au mutat impreuna cu parintii in Italia, unde acestia gasisera de lucru. Mama fetelor era plecata mai tot timpul la munca, asa ca fetele ramaneau singure cu barbatul. Fara nici o remuscare, omul si-a constrans copilele sa intretina relatii intime cu el, amenintandu-le sa pastreze tacerea.

In aceasta vara, cand familia a revenit in tara, fetitele n-au mai rezistat. Evaluarea psihologica pe care specialistii le-au facut-o a aratat clar traumele la care ele au fost supuse.

Barbatul n-a recunoscut insa abuzul. A fost retinut totusi pentru viol si si este internat la Psihiatrie, pentru a se stabili daca a stiut ce face atunci cand si-a batjocorit fiicele. El risca 25 de ani de puscarie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu