marime text:

Moartea nu-l vrea - un barbat a sarit disperat de la fereastra dupa 4 tentative esuate de sinucidere!

Un barbat in varsta de 41 de ani, din Iasi, a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgente din municipiu, dupa ce s-a aruncat pe fereastra, pentru a cincea oara in ultimele luni, medicii spunand ca are sanse reduse de supravietuire.
Moartea nu-l vrea - un barbat a sarit disperat de la fereastra dupa 4 tentative esuate de sinucidere!
Barbatul se afla internat in stare critica la Spitalul de Urgente din Iasi, unde a fost adus dupa ce s-a aruncat pe fereastra, de la etajul al treilea al blocului din zona Nicolina, unde locuieste.
 
Potrivit medicilor, aceasta este cea de-a cincea tentativa de sinucidere a barbatului, ultima oara, acesta fiind adus la spital in urma cu cateva saptamani, tot dupa ce s-a aruncat de la etaj.
 
Seful Unitatii Primire Urgente (UPU) din cadrul spitalului de Urgente din Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale la bazin si ca starea acestuia este extrem de grava.
 
"Este un pacient politraumatizat, in stare extrem de grava, cu traumatism cranio-cerebral, pierdere de cunostinta si fracturi multiple. Sunt fracturi pe care unii dintre noi, medicii, nu le-au vazut niciodata de-a lungul carierei", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.
 
El a precizat ca barbatul se afla in sectia de Terapie Intensiva a spitalului, pronosticul de supravietuire fiind unul extrem de rezervat.
 
Medicul iesean a declarat ca, in aceasta perioada, cu temperaturi ridicate, familiile trebuie sa acorde o atentie sporita celor care au mai avut tentative de sinucidere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu