marime text:

Moartea in Paradis - o femeie a fost sfasiata de rechin intr-o statiune de vis!

Tragedia a avut loc la cateva zile de cand patru barbati abia au scapat cu viata din atacuri similare.Ultimul incident a sifonat serios imaginea autoritatilor egiptene care ordonasera redeschiderea plajelor, convinse ca au eliminat pericolul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Imediat dupa primele incidente de la inceputul saptamanii trecute, in care au fost raniti 3 rusi si un ucrainean, oficialii egipteni au pornit un adevarat masacru printre rechinii suspectati ca s-ar fi obisnuit sa atace oameni.

Pescarii si ecologistii s-au aratat sceptici in privita reusitei acestei operatiuni, convinsi ca e aproape imposibil sa deosebesti rechinii care ne considera o potentiala prada, de cei pentru care nu prezentam niciun interes.

Atacul de duminica, caruia i-a cazut victima o femeie de 70 de ani din Germania, a aratat ca au avut dreptate. Fara sa stie ca este in pericol, turista a intrat in apa si a fost muscata de brate si de coapse. Din cauza hemoragiei puternice, a murit, spre disperarea celorlalti oameni aflati in vacanta in Sharm el Sheikh.

Teroristii subacvatici poarta numele - aparent inofensiv - de rechini cu varful alb. In realitate, este vorba de adevarate masini de ucis, lungi de 4 metri si care nu rateaza nicio sursa de hrana. Renumiti pentru agresivitatea lor, sunt o prezenta obisnuita in Marea Rosie, dar, pana acum, rar au mai facut victime printre turistii care ajung in sudul Sinaiului.

Deocamdata, o singura portiune de tarm a mai ramas deschisa. In rest, turistii sunt sfatuiti sa nu intre in apa si, cu atat mai putin, sa practice sporturi acvatice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu