marime text:

Prostituata ucisa la Iasi pentru ca practica preturi prea mici!

O crima sinistra a fost descoperita la Iasi. O femeie a sfarsit strangulata si aruncata intr-un canal din centrul orasului. Era pe jumatate dezbracata si politistii cred ca cel care i-a luat viata a si violat-o. Cand au identificat-o si-au dat seama ca era vorba de o tanara de 29 de ani care figura in baza lor de date cu peste o mie de amenzi pentru prostitutie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE:

Femeia se numea Loredana Gimurtu si avea doi copii, dati in plasament. In Iasi si-a facut o adevarata cariera din prostitutie, si a ajuns si sa fie inchisa de doua ori din cauza acestei practici. Politistii au amendat-o prima data in urma cu zece ani. De-atunci, pe numele ei s-a strins un munte de amenzi, de o valoare incredibila. Vorbim de aproape 1700 de procese verbale, in total de peste 660 de mii de lei.  Una dintre variantele de lucru ale anchetatorilor ar fi ca a fost ucisa de "concurent" tocmai pentru ca "strica" piata cu preturile mici pe care le practica. Mergea cu orice client, pentru oricat... nu avea un domiciliu stabil si probabil nici un adapost unde sa se intoarca noaptea

Femeia a fost descoperita de proprietarul unei cladiri din vecinatate care a vazut capacul canalului dat la o parte s-a aplecat sa se uite inauntru. Imediat dupa apelul lui la 112, locul a fost impanzit de echipaje ale politiei si ambulantei.

Barbatul care a descoperit cadavrul femeii povesteste cu groaza scena.

Vecinii spun ca in zona misuna noaptea tot felul de persoane dubioase. Sunt convinsi ca femeia a fost ucisa.

Anchetatorii asteapta acum rezultatele autopsiei insa dupa urmele de violenta de pe corpul victimei spun ca
este foarte posibil sa vorbim despre o crima. Femeia era bine imbracata si tocmai de aceea cei care au gasit-o nu cred ca isi facea veacul pe strazi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu