marime text:

Moarte suspecta! Un barbat disparut de o saptamana, gasit intr-un parau, injunghiat in piept

Moarte misterioasa in judetul Iasi. Localnicii au descoperit intr-un pariu cadavrul unui barbat de 38 de ani, disparut de acasa de aproape o saptamana. Politistii au intrat in alerta cand au constat ca omul era injughiat in piept.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum incearca sa stabileasca daca au de-a face cu o sinucidere mai putin obisnuita sau daca e vorba de o crima, asa cum cred rudele barbatului. 

De cand barbatul a fost gasit fara viata, familia lui nu mai are liniste. Totii apropiatii lui sunt convinsi ca a fost ucis.  

Nenorocirea s-a intamplat cel mai probabil la sfarsitul saptamanii trecute, cand barbatul a plecat in vizita la o matusa si n-a mai ajuns acasa. Rudele l-au cautat zadarnic peste tot.  

Criminalistii au impanzit locul in care a fost descoperit cadavrul barbatului si incearca acum sa puna cap la cap probele gasite si sa reconstituie ultimele lui clipe ca sa afle cum de a sfarsit in acest fel.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu