marime text:

Moarte suspecta! Si-a dat sufletul langa colegii de munca, dar nimeni nu stie ce i s-a intamplat

Beciul unei case din Dambovita e locul unde criminalistii incearca sa afle cum s-a sfarsit un tanar de 35 de ani. Tencuia zidurile, impreuna cu cativa prieteni; de pe schele, unul dintre ei l-a zarit la un moment dat intins la pamant, fara suflare.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De la proprietarul cladirii, parintii au aflat ca ar fi murit subit, din cauza ca i s-a facut rau, dar bietii oameni refuza sa creada asa ceva. Fiul lor avea urmele unor lovituri la cap si la spate, spun ei, si cer politistilor sa afle cat mai grabnic adevarul.

Catalin Banuta urma sa implineasca in iulie 36 de ani. Venise de cateva luni din Spania, unde a lucrat mai bine de sase ani in constructii. Dar mai ales, era sanatos-tun, spun parintii; ei cred ca tanarul nu lucra in beci, ci a cazut de pe schela, iar proprietarul casei vrea sa ascunda accidentul de munca.

Deocamdata, politistii nu au decat declaratiile celor care munceau impreuna cu Catalin. Niciuna nu le este insa de folos, cu totii sustin ca l-au gasit cand era deja fara suflare.

Politistii si inspectorii de munca trebuie sa afle ce s-a intamplat pe santier.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu