marime text:

Moarte sinistra - a vrut sa-si ucida parintii, dar a sfarsit suspect pe pragul casei

Si-au lasat fiul sa moara in fata usii de teama sa nu fie ei omorati in bataie de cel caruia i-au dat viata. Este povestea unor batrani din Prahova care au trait in teroare ultimii ani din cauza baiatului lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultima cearta a adus lovituri de ambele parti si cand au vazut ca fiul agresiv isi pierde puterile, oamenii s-au grabit sa se baricadeze departe de el. Dimineata era mort, pe prag.

Barbatul de 51 de ani si-a alergat parintii cu toporul in mana pana cand tatal sau a reusit sa-l dezarmeze si sa-l loveasca cu coada uneltei. Atunci s-a impiedicat si s-a lovit in cadere, dar a continuat sa-si ameninte parintii. Oamenii s-au inchis in casa si dimineata l-au gasit mort.

In primul rand, procurorii incearca acum sa stabileasca daca tatal si-a omorat fiul, lovindu-l cu coada toporului. Iau in calcul si varianta ca omul sa fi cazut si sa se fi lovit, fie impins de tata, fie alunecand de unul singur, ametit de alcool.  

E posibil ca si frigul de afara sa fi contribuit la sfarsitul lui. Deocamdata e greu de spus cauza exacta a mortii, pana cand nu se finalizeaza necropsia. Desi regreta moartea unui barbat inca in putere, oamenii din sat spun ca poate asa se incheie o lunga perioada marcata de suferinta pentru parintii lui. Zilnic, in casa lor scandalurile se terminau cu batai si vorbe de ocara.

Pana cand oamenii legii vor stabili daca batranul se face sau nu vinovat de moartea baiatului sau, tot parintii se vor ocupa sa-l ingroape, din putinele economii pe care le stransesera pentru propriile inmormantari.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu