marime text:

Moarte pe calea ferata! Un barbat a fost gasit taiat de tren, iar politia suspecteaza o crima

Mister in apropiere de Bistrita. Trupul unui barbat a fost gasit in vineri dimineata langa o cale ferata, spulberat de un tren. Politistii iau in calcul mai multe varinate, chiar si pe aceea ca victima ar fi fost impinsa intentionat dintr-un vagon aflat in miscare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel mai probabil, spun politistii, barbatul a murit in cursul noptii, insa trupul lui a fost descoperit abia dimineata, intr-un camp pustiu. Poate ar fi zacut acolo si mai mult timp, daca un mecanic de locomotiva nu i-ar fi zarit ramasitele.

Politistii nu au gasit nici acte de identitate, nici vreun bilet de adio, care sa sustina ipoteza unei sinucideri.

Victima are intre 35 si 40 de ani si nu este exclus sa se fi aflat intr-un tren de unde fie a cazut, fie a fost impins de cineva si a nimerit sub roti.

Deocamdata, nu exista martori, iar oamenii legii trebuie mai intai sa-l identifice pe barbat si sa-i refaca traseul de dinaintea mortii. Trupul lui a fost dus la Institutul de Medicina Legala, iar politistii spera sa primeasca niste raspunsuri si de la medicii legisti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu