marime text:

Moarte MISTERIOASA! Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana arteziana adanca de 25 de centimetri

Moartea fulgeratoare a unui barbat de 53 de ani din judetul Satu Mare naste multe intrebari. Trupul lui a fost gasit in apa de nici 25 de centimetri a unei fantani arteziene din curtea unui local.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea este insa ca fantana era dezafectata si patronul o acoperise cu scanduri batute in cuie.

Fantana decorativa se afla in curtea unui local din comuna Viile si pe vremuri fusese plina cu pesti, dar patronul a acoperit-o din motive de siguranta.

Barbatul de 53 de ani a fost vazut in viata ultima oara pe la ora 23.00, cand s-a inchis barul. El a mai ramas insa pe terasa sa-si termine consumatia. Dimineata, patronul localului l-a gasit mort, iar doua dintre scandurile cu care fusese acoperita fantana erau smulse din cuie.

E clar, asadar, ca moartea omului nu a fost accidentala, iar oamenii din sat spun un "nu" vehement la ipoteza sinuciderii. Mai ramane varianta ca cineva sa-l fi atacat si sa-l fi bagat apoi in bazinul cu apa.

Barbatul este dintr-o familie buna si chiar daca divortase de ani de zile de sotia sa, isi revenise complet si parea un om echilibrat si optimist. Tocmai de aceea varianta sinuciderii nu prea sta in picioare, sustin localnicii.

Politistii asteapta rezultatele necropsiei, pentru a putea solutiona acest caz.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu