marime text:

Moarte cumplita - o femeie a fost strivita sub rotile unui tractor

Intr-un sat din Vaslui, o femeie de 37 de ani si-a pierdut viata dupa ce a alunecat sub rotile unui tractor. Soacra ei de 77 de ani a fost cat pe ce sa aiba aceeasi soarta, dar a reusit sa se agate de remorca si a scapat cu cateva fracturi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorii dau vina pe drumul ingust, in panta si plin de gheata, pe care tractoristul n-a putut sa fereasca femeile.
 
Impreuna cu alte persoane, cele doua femei, se intorceau ieri la amiaza de la o pomana. In apropiere de casa, au avut de coborat un drum ingust, in panta, o adevarata capcana de noroi si gheata.
 
Chiar atunci, un tractor plin de lemne s-a nimerit in zona. Pentru ca si-a dat seama ca nu va putea sa le ocoleasca, omul a strigat la ele sa se fereasca. Tanara insa nu a mai apucat.
 
Cadavrul femeii a fost transportat la morga din Barlad. Familia ei, extrem de saraca, va apela la ajutorul localnicilor si al primariei ca sa o poata inmormanta crestineste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu