marime text:

Mircea Dinescu, dupa ce s-a infipt cu masina in pom, cu 100 km/ora: "Masina a murit, pacientul traieste"

Mircea Dinescu reuseste sa treaca razand chiar si peste cumpana de care a avut parte miercuri. S-a infipt intr-un pom cu peste 100 de kilometri la ora.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Poetul, care era la volan, povesteste ca la trei kilometri de Caracal, directia masinii s-a blocat, iar autoturismul a facut o dubla pirueta. Caroseria este praf, insa soferul este teafar. Are doar o rana superficiala, la picior.

Mircea Dinescu nu mai poate recupera nimic din masina. Poetul venea dinspre Craiova si mergea spre Bucuresti, cand computerul de bord i-a semnalat o defectiune tehnica la una dintre rotile din fata. Deja planuia ca odata ajuns in Capitala sa-si lase autoturismul la service. Tardiv. In apropiere de Caracal, directia i s-a blocat si a iesit de pe sosea.

Vehicului s-a invartit de doua ori, dupa care a izbit de copac si a ricosat intr-un sant. Impactul a fost atat de dur incat scoarta arborelui s-a cojit in intregime.

La spitalul din Caracal, medicii i-au suturat plaga de la picior si in mai putin de o ora l-au lasat sa isi vada de drum.

Din 2005 si pana acum, Mircea Dinescu a fost implicat in alte doua accidente de circulatie, din fericire fara urmari grave.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu