marime text:

Menajera hoata, dar mare amatoare de arta - a furat un tablou de Grigorescu

S-a furat un tablou de Nicolae Grigorescu! Cand au aflat, politistii din Capitala au pornit imediat pe urmele hotului. Pentru ca este o pictura autentica, semnata de celebrul artist, intitulata "Car cu boi pe furtuna", agentii s-au gandit la o lovitura data la comanda. Pretul de pornire la casele de licitatii, pentru aceasta opera, este de 40.000 de euro.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In locul tabolului furat a fost pus altul, pentru a nu sari in ochi spatiul liber, dar lipsa "Carului cu boi pe furtuna" nu a trecut neobservat prea mult timp.

Elena Iliescu este mostenitoarea tabloului "Car cu boi pe furtuna" semnat Nicolae Grigorescu. Lucrarea face parte din colectia familiei Dona, o familie celebra, care avea in proprietate numeroase opere de arta foarte valoroase. Fiica lor a lasat mostenire panza respectiva partenerului ei de viata, adica unchiul Elenei Iliescu.

In urma cu trei zile, tabloul semnat de Grigorescu a disparut din casa, chiar in ziua in care proprietarul a fost internat in spital. La prima vedere parea un furt la comanda, pentru ca hotul stia ce a luat - cea mai valoroasa piesa din colectie.

Politistii au suspectat-o pe menajera familiei si cand au avut certitudinea ca ea a furat tabloul, au mers si i-au perchezitionat casa. Au gasit tabloul ascuns intr-o magazie.

Tabloul a fost recuperat fara rama si deteriorat. Are o taietura de patru centimetri in panza.

Femeia suspecta de furt este cercetata in libertate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu