marime text:

Membri ai organizatiei teroriste PKK, arestati in Romania!

Presupusi membri ai temutei organizatii teroriste PKK au trait in Romania si au castigat sume insemnate. Politistii de la Trafic de Persoane spun ca acestia au ajutat peste 200 de cetateni turci sa ajunga in Spatiul Schengen. Gruparea a fost in cele din urma destramata, iar la operatiunea numita "Blue Wolf" au lucrat inclusiv autoritatile din Ungaria si Austria.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un an de zile au stat politistii cu ochii pe membrii retelei si i-au urmarit prin toata tara. Asa se explica de ce echipele de filaj i-au surprins in diferite ipostaze.  De exemplu, cativa dintre cei care visau sa ajunga in Vest au fost filmati cand urca intr-un microbuz, alaturi de calauze. Intr-o alta zi, trei membri ai retelei discuta despre transport.

Anchetatorii i-au monitorizat si cum veneau in grupuri mici, in locurile de intalnire. Niciunul cu bagaje voluminoase

La dosar exista si scena in care unul dintre traficanti primeste bani pentru transport.

Toti cei care apelau la filiera sunt cetateni turci, suspectati de serviciile secrete ca fac parte din PKK.

Traficul s-a facut de fiecare data pe ruta Turcia - Bulgaria - Romania - Ungaria, iar destinatiile finale erau fie Austria, fie Germania. Fiecare imigrant in parte platea intre 3.000 si 5.000 de euro pentru drum. Oamenii calatoreau cu microbuze sau autocamioane.

Deocamdata, au fost arestati 22 de membri ai retelei - 15 in Austria, trei in Ungaria si patru in Romania. Sunt acuzati, printre altele, de constituirea unui grup infractional organizat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu