marime text:

MEGA TEAPA! Au dat 12.500 de euro, pentru niste masini de lux care valoreaza 260.000 de euro!

Doi timisoreni sunt urmariti penal pentru inselaciune dupa ce, in 2009, au cumparat de la o femeie din Germania cinci autoturisme de lux, in valoare de peste 260.000 de euro, pentru care au platit doar un avans de 12.500 de euro.
MEGA TEAPA! Au dat 12.500 de euro, pentru niste masini de lux care valoreaza 260.000 de euro!

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Marinela Hotico, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul institutiei, cu avizul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, au inceput urmarirea penala fata de doi timisoreni, de 31 si 59 de ani, care sunt acuzati de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii.

Acestia sunt suspectati ca, in cursul anului 2009, au indus in eroare o femeie domiciliata in Germania, de la care au cumparat cinci autoturisme, in valoare de peste 260.000 de euro, pentru care au achitat un avans de doar 12.500 de euro.

Conform sursei citate, ulterior, folosindu-se de declaratii si inscrisuri falsificate, cei doi au inmatriculat cele cinci autoturisme in Romania.

Potrivit anchetatorilor, printre autoturismele cumparate se afla si un Ferrari si trei autoturisme BMW.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu